Skip to main content

Plafond
lift

Plafond klapliften

Deze tv-liften klapt u tv onder een hoek naar beneden. Handig in kleine ruimtes! Een slimme constructie om uw televisie stijlvol uit het zicht te brengen tegen het plafond aan! Deze tv-lift is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De plafondlift klapt uw flatscreen onder een hoek naar beneden, zodat u comfortabel televisie kunt kijken. Na afloop bergt u het scherm met één druk op de knop weer op. De tv-lift wordt standaard geleverd met een afdekplaat (in de grondverf). U kunt deze zelf afwerken in de kleur van het plafond. Zo past de plafondlift perfect in uw interieur.

Kenmerken

  • RF bediening of via smartphone of domotica
  • Verwerking in een plafond
  • Zeer beperkte inbouwhoogte
  • Inbouwhoogte kan worden afgestemd op schermformaat
  • Geschikt voor curved TV's
  • Geluidsarme beweging
  • Draait onder een hoek van 100 graden

FAQ

Heeft TVLIFTBOY een showroom?

TVLIFTBOY heeft een eigen showroom in Ammerstol, Zuid-Holland. Daar staan diverse tv-liften voor u opgesteld. U bent van harte welkom om de tv-liften te bekijken. Wij geven u graag meer informatie en advies. Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe lang heb ik garantie op de tv-lift?

Op elke tv-lift zit standaard twee jaar garantie. Ook tussentijds kunt u rekenen op goede service. Heeft u problemen of vragen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Komt u de tv-lift installeren?

TVLIFTBOY verzorgt alleen de montage van vloerliften en tv-liften uit onze cassette-serie. Andere tv-liften worden bij u afgeleverd. U kunt de tv-lift zelf installeren met behulp van onze handleiding. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen een vakman uit uw omgeving in te schakelen.

Wat kost een tv-lift?

Dat is afhankelijk van het type tv-lift en uw wensen. Bekijk hier meer informatie over onze tv-liften en (vanaf) prijzen. Voor een tv-lift op maat gaan wij graag met u in gesprek. Wij geven u dan advies over de beste optie.

Waar kan ik de tv-lift van TVLIFTBOY kopen?

Alle tv-liften uit ons assortiment bestelt u rechtstreeks bij TVLIFTBOY. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u de werking van de tv-liften bekijken. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op, we helpen u graag verder.

Wordt dit uw tv-lift?

Extra informatie

Type nummer
T034-55
T034-65
Type lift

Inbouwfame
ja

ja

Max. TV gewicht (kg)
20
25
Inbouwhoogte/diepte (mm)
216
216
Slag (mm)
100
100
VESA
200/300/400
200/300/400
Standaard slag instelbaar
nee
nee
Geïntergreerde klep
ja
ja
Klep elektrisch bedienbaar
ja
ja
Draaifunctie
nee
nee
Standaard bediening
RF
RF

Reviews

Van onze klanten

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele