Skip to main content

Tv-lift
verticaal

Pop-up serie tot 20kg

Deze serie bestaat uit telescopische (uitschuifbare) tv-liften. Zij zijn zeer geschikt als je lekker in bed wilt kijken. We plaatsen de tv-lift in een meubel aan het voeteind. De lift heeft een kleine inbouwhoogte en maakt een grote slag, waardoor de ombouw niet hoger hoeft te zijn dan een standaard boxspringbed. Afgestemd op het formaat van tv flatscreen zijn verschillende liften leverbaar.

Kenmerken

  • Geschikt voor LED-schermen tot 55"
  • Telescopische TV-lift
  • Zeer geschikt voor bed toepassing
  • Geringe afmetingen
  • Bedienbaar d.m.v. afstandsbediening of domotica┬á
  • Laag geluidsniveau en stroomverbruik
  • Beveiliging tegen overbelasting

FAQ

Waar kan ik de tv-lift van TVLIFTBOY kopen?

Alle tv-liften uit ons assortiment bestelt u rechtstreeks bij TVLIFTBOY. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u de werking van de tv-liften bekijken. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op, we helpen u graag verder.

Heeft TVLIFTBOY een showroom?

TVLIFTBOY heeft een eigen showroom in Ammerstol, Zuid-Holland. Daar staan diverse tv-liften voor u opgesteld. U bent van harte welkom om de tv-liften te bekijken. Wij geven u graag meer informatie en advies. Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat kost een tv-lift?

Dat is afhankelijk van het type tv-lift en uw wensen. Bekijk hier meer informatie over onze tv-liften en (vanaf) prijzen. Voor een tv-lift op maat gaan wij graag met u in gesprek. Wij geven u dan advies over de beste optie.

Wat zijn de leveringscondities?

Na betaling zullen wij de tv-lift afleveren op het gewenste adres. De montage is niet inbegrepen. TVLIFTBOY levert een duidelijke instructie en handleiding bij het product. U kunt ook een vakman (meubelmaker, installateur) inschakelen voor de installatie. Op alle leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download hier de Algemene Voorwaarden.

Komt u de tv-lift installeren?

TVLIFTBOY verzorgt alleen de montage van vloerliften en tv-liften uit onze cassette-serie. Andere tv-liften worden bij u afgeleverd. U kunt de tv-lift zelf installeren met behulp van onze handleiding. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen een vakman uit uw omgeving in te schakelen.

Wordt dit uw tv-lift?

Extra informatie

Type nummer
T019-0800

T119-55

T219-55
Type lift

Inbouwfame
nee
nee
ja
Max. TV gewicht (kg)
20

20

20
Inbouwhoogte/diepte (mm)
818

1018

1218
Slag (mm)
650

1000

1200
VESA
100/200/300

100/200/300

100/200/300
Standaard slag instelbaar
ja

ja

ja
Geïntergreerde klep
Nee

Ja

ja
Klep elektrisch bedienbaar
Nee
Nee
ja
Draaifunctie
Nee
Nee
Nee
Standaard bediening
RF
RF
RF

Reviews

Van onze klanten

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman