Skip to main content

Plafond
lift

Drop down-serie telescopisch

Een drop-down variant met een telescopische (uitschuifbare) tv-lift. Deze tv-lift kan worden gemonteerd boven het plafond. Hij kan ook worden verzonken in de balkenlaag tussen plafond en vloer. Voor het afsluitende klepje bestaan twee opties. Hij kan elektrisch worden aangedreven, of door de lift worden opengeduwd en eenvoudig worden gesloten met een elastisch trekkoord. Dit lift-type kan ook hoog aan de wand of in een kast worden gemonteerd. Er zijn meerdere typen leverbaar afhankelijk van schermgrootte en de gewenste slag.

Kenmerken

  • Verticale liften
  • Geheugen laatst gekozen positie
  • Zelflerende, intelligente besturing
  • Op afstand bedienbaar
  • Laag geluidsniveau en stroomverbruik
  • Dynamische beveiliging tegen overbelasting
  • TV on/off detectie

FAQ

Wat kost een tv-lift?

Dat is afhankelijk van het type tv-lift en uw wensen. Bekijk hier meer informatie over onze tv-liften en (vanaf) prijzen. Voor een tv-lift op maat gaan wij graag met u in gesprek. Wij geven u dan advies over de beste optie.

Heeft TVLIFTBOY een showroom?

TVLIFTBOY heeft een eigen showroom in Ammerstol, Zuid-Holland. Daar staan diverse tv-liften voor u opgesteld. U bent van harte welkom om de tv-liften te bekijken. Wij geven u graag meer informatie en advies. Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe lang heb ik garantie op de tv-lift?

Op elke tv-lift zit standaard twee jaar garantie. Ook tussentijds kunt u rekenen op goede service. Heeft u problemen of vragen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Wat zijn de leveringscondities?

Na betaling zullen wij de tv-lift afleveren op het gewenste adres. De montage is niet inbegrepen. TVLIFTBOY levert een duidelijke instructie en handleiding bij het product. U kunt ook een vakman (meubelmaker, installateur) inschakelen voor de installatie. Op alle leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download hier de Algemene Voorwaarden.

Waar kan ik de tv-lift van TVLIFTBOY kopen?

Alle tv-liften uit ons assortiment bestelt u rechtstreeks bij TVLIFTBOY. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u de werking van de tv-liften bekijken. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op, we helpen u graag verder.

Wordt dit uw tv-lift?

Extra informatie

Type nummer
T017-1000

T017-1200

T017-1500
Type lift

Inbouwfame
nee
nee
nee
Max. TV gewicht (kg)
35

35

35
Inbouwhoogte/diepte (mm)
720

820

970
Slag (mm)
1000

1200

1500
VESA
200/300/400
200/300/400
200/300/400
Standaard slag instelbaar
nee
nee
nee
Geïntergreerde klep
Nee
nee
nee
Klep elektrisch bedienbaar
nee
nee
nee
Draaifunctie
nee

nee

nee
Standaard bediening
RF
RF
RF

Reviews

Van onze klanten

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW