Skip to main content

Voor de
professional

Wij het werk, u het voordeel!

Wij kunnen u een product presenteren die u veel werk bespaard. Wij bouwen een inbouwframe gemaakt van zwart MDF, inclusief gemonteerde lift en besturing. De klep is met een klik te demonteren. Handig als hij gespoten moet worden of als u ander materiaal wilt gebruiken. De scharnierende klep wordt door de tv-lift opengeduwd. De klep blijft dan achter het scherm open staan. De klep sluit door de zwaartekracht. Alternatief kan de klep ook motorisch naar binnen worden getrokken. Hierdoor is de klep volledig uit het zicht. Deze metalen klep kan eenvoudig met afgewerkt worden met uw plaatmateriaal. Deze inbouwframes zijn geschikt om als een bouwsteen in uw meubel geschoven te worden. U hoeft alleen een stekker in het stopcontact te steken voor een werkende lift.

Voordelen

Krijgt u het verzoek om een tv-lift te plaatsen en te installeren? TVLIFTBOY maakt het u makkelijk.
  • Tv-liften geleverd in een inbouwframe met klep

  • Installatiegemak: meeste voorwerk is gedaan
  • Goede werktekeningen
  • Duidelijke gebruikershandleiding
  • Nederlands bedrijf: altijd bereikbaar voor vragen
  • Korting voor u bij een regelmatige afname

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Downloads

TVLIFTBOY biedt praktische informatie per product. Download de PDF voor de technische specificaties, een werktekening en een handleiding.

FAQ

Heeft TVLIFTBOY een showroom?

TVLIFTBOY heeft een eigen showroom in Ammerstol, Zuid-Holland. Daar staan diverse tv-liften voor u opgesteld. U bent van harte welkom om de tv-liften te bekijken. Wij geven u graag meer informatie en advies. Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Komt u de tv-lift installeren?

TVLIFTBOY verzorgt alleen de montage van vloerliften en tv-liften uit onze cassette-serie. Andere tv-liften worden bij u afgeleverd. U kunt de tv-lift zelf installeren met behulp van onze handleiding. Desgewenst kunt u er ook voor kiezen een vakman uit uw omgeving in te schakelen.

Wat zijn de leveringscondities?

Na betaling zullen wij de tv-lift afleveren op het gewenste adres. De montage is niet inbegrepen. TVLIFTBOY levert een duidelijke instructie en handleiding bij het product. U kunt ook een vakman (meubelmaker, installateur) inschakelen voor de installatie. Op alle leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download hier de Algemene Voorwaarden.

Hoe lang heb ik garantie op de tv-lift?

Op elke tv-lift zit standaard twee jaar garantie. Ook tussentijds kunt u rekenen op goede service. Heeft u problemen of vragen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Waar kan ik de tv-lift van TVLIFTBOY kopen?

Alle tv-liften uit ons assortiment bestelt u rechtstreeks bij TVLIFTBOY. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u de werking van de tv-liften bekijken. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op, we helpen u graag verder.

Contactformulier