Skip to main content

Tv-lift in
plafond

vanaf € 947,- (excl. btw)

Plafondliften voor uw tv

TVLIFTBOY levert diverse plafondliften. Het zijn inventieve liftsystemen die een flatscreen tv of presentatiescherm in het plafond verbergen. Stijlvol en praktisch. De tv-liften zijn uitgevoerd als een drop-down lift. Ze kunnen uit het plafond zakken (verschillende lengtes), en optioneel draaien naar elke hoek. Ze zakken verticaal of klappen onder een hoek naar beneden. We houden rekening met uw wensen, de ruimte en de mogelijkheden van het plafond.

Drop down-serie

Een inventieve hangende constructie, waarbij de tv onder een hoek het plafond uit kan komen.

Deze tv-liften kunnen boven het plafond of in een wandkast worden gemonteerd. Afgestemd op het formaat van uw scherm zijn verschillende liften leverbaar. Doordat de tv onder een hoek uit het plafond komt, is er minder ruimte nodig boven het plafond. Er is ook een goede kijkrichting realiseerbaar. Ideaal als toepassing in een slaapkamer boven het bed.

Drop down-serie telescopisch

Een drop-down variant met een telescopische (uitschuifbare) tv-lift

Deze tv-lift kan worden gemonteerd boven het plafond. Hij kan ook worden verzonken in de balkenlaag tussen plafond en vloer. Voor het afsluitende klepje bestaan twee opties. Hij kan elektrisch worden aangedreven, of door de lift worden opengeduwd en eenvoudig worden gesloten met een elastisch trekkoord. Dit lift-type kan ook hoog aan de wand of in een kast worden gemonteerd. Er zijn meerdere typen leverbaar afhankelijk van schermgrootte en de gewenste slag.

Drop down-serie met draaifunctie

Een luxe uitgevoerde telescopische lift met draai-element en aangedreven klepconstructie.

Uw flatscreen of beeldscherm kan boven het plafond worden geplaatst in een behuizing uit het zicht. De opening wordt geopend en afgesloten met een geïntegreerde, elektrisch bedienbare klep. De tv-lift kunt u op afstand naar de gewenste hoek draaien. Deze serie is in meerdere uitvoeringen leverbaar, passend binnen de beschikbare ruimte.

Plafond klapliften

Deze tv-liften klapt u tv onder een hoek naar beneden. Handig in kleine ruimtes!

Een slimme constructie om uw televisie stijlvol uit het zicht te brengen tegen het plafond aan! Deze tv-lift is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De plafondlift klapt uw flatscreen onder een hoek naar beneden, zodat u comfortabel televisie kunt kijken. Na afloop bergt u het scherm met één druk op de knop weer op. De tv-lift wordt standaard geleverd met een afdekplaat (in de grondverf). U kunt deze zelf afwerken in de kleur van het plafond. Zo past de plafondlift perfect in uw interieur.

Plafond tv-liften in beeld

Wordt dit uw tv-lift?

Downloads

FAQ

Wat zijn de leveringscondities?

Na betaling zullen wij de tv-lift afleveren op het gewenste adres. De montage is niet inbegrepen. TVLIFTBOY levert een duidelijke instructie en handleiding bij het product. U kunt ook een vakman (meubelmaker, installateur) inschakelen voor de installatie. Op alle leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Download hier de Algemene Voorwaarden.

Hoe lang heb ik garantie op de tv-lift?

Op elke tv-lift zit standaard twee jaar garantie. Ook tussentijds kunt u rekenen op goede service. Heeft u problemen of vragen, dan kunt u altijd contact opnemen.

Wat kost een tv-lift?

Dat is afhankelijk van het type tv-lift en uw wensen. Bekijk hier meer informatie over onze tv-liften en (vanaf) prijzen. Voor een tv-lift op maat gaan wij graag met u in gesprek. Wij geven u dan advies over de beste optie.

Waar kan ik de tv-lift van TVLIFTBOY kopen?

Alle tv-liften uit ons assortiment bestelt u rechtstreeks bij TVLIFTBOY. Wilt u meer informatie? Bezoek onze showroom. Daar kunt u de werking van de tv-liften bekijken. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op, we helpen u graag verder.

Heeft TVLIFTBOY een showroom?

TVLIFTBOY heeft een eigen showroom in Ammerstol, Zuid-Holland. Daar staan diverse tv-liften voor u opgesteld. U bent van harte welkom om de tv-liften te bekijken. Wij geven u graag meer informatie en advies. Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Reviews

Van onze klanten

Hulde!

Het gebeurt niet vaak dat een leverancier na 8 jaar de moeite neemt om een klein probleem ter plaatste te verhelpen.
Bij Tvliftboy gebeurt het nog. Hulde!

Ad Bok

Prima service

Prima service, mooi product.

Bert Wijman

Goed product

Goed product en hele goede persoonlijke service.

Chris Boele

TV kast op wielen

Vorig jaar prachtige tv kast op wielen met lift voor ons gemaakt, vakwerk. Veel plezier van ook nog een mooi meubelstuk in de kamer (zeker in plaats van een lelijk dominant zwart vlak van een tv). Service perfect, ook na levering. Reageren snel, vriendelijk en vakkundig. Kortom, aanrader.

JW