vlcsnap-2023-03-08-15h42m50s2973
vlcsnap-2023-03-08-15h43m13s6922
vlcsnap-2023-03-08-15h43m22s9552
previous arrow
next arrow

Over ons

tvliftboy-showroom.jpg

tvliftboy is een Nederlands bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op het bedenken, ontwerpen en bouwen van televisieliften. In ons assortiment vindt u altijd een lift die aansluit bij uw woonideeën of gewenste interieur. Onze liften zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en geschikt voor de meest uiteenlopende flatscreens met een afmeting tot wel 80 inch. Zo kunt u uw televisie altijd stijlvol wegwerken in bijvoorbeeld een meubel, de vloer of het plafond.

Stijlvolle oplossingen

De benodigde software voor onze liftsystemen is in eigen huis ontwikkeld en is eenvoudig te koppelen aan de domotica in uw woning, jacht of andere accommodatie. tvliftboy staat voor kwaliteit, gebruikersgemak en stijlvolle oplossingen.

Innovatieve tv-liftsystemen

Voortdurend werkt ons team aan nieuwe toepassingen en innovatie van de bestaande systemen. tvliftboy is in 2007 opgericht en werkt samen met vaste, betrouwbare partners. Alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Vanzelfsprekend kunt u bij tvliftboy rekenen op snelle levering, goede service en garantie.

Zelf installeren

Onze liftsystemen zijn erop gemaakt dat u ze zelf kunt installeren. Bij al onze liften leveren wij een specificatie met uitgebreide installatietekeningen. Liever uitbesteden? Geen probleem!. Wij brengen u graag in contact met één van onze wederverkopers, meubelmakers of installateurs.

 

Heeft u vragen over de producten van tvliftboy?

Image

Kom naar onze showroom!

Wij leveren pasklare oplossingen, afgestemd op uw specifieke situatie.

Snel naar..

Over ons

tvliftboy is een Nederlands bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op het bedenken, ontwerpen en bouwen van televisieliften...

Telefoon: +31 (0)182 - 388 551
E-mail: info@tvliftboy.nl

Schnell zu ..

über uns

tvliftboy ist ein holländisches Unternehmen und entwickelt und produziert elektrisch angetriebene Fernseherlifte.

Telefoon: +31 (0)182 - 388 551
E-mail: info@tvliftboy.nl

Quick link to...

About us

tvliftboy is a Dutch based company specialised in the design and the manufacturing of television lifts.

Rápido para ...

Quienes Somos

tvliftboy es una empresa holandesa que se ha dedicado plenamente a la concepción, el diseño y la construcción de elevadores de televisión.

© 2023 tvliftboy | website: WEBJONGENS